13 Aprilie – Ce să faci în aceste condiţii

V 53, AM § Lasă un comentariu

„Pune-ţi poverile asupra Domnului.” Psalmul 55:22

Trebuie să distingem între purtarea de poveri bună şi purtarea de poveri greşită. Nu ar trebui să purtăm povara păcatului sau a îndoielii, dar sunt poveri care sunt aşezate pe noi de către Dumnezeu, poveri pe care El nu intenţionează să le ridice, El doreşte ca noi să le retragem înapoi către El. Dacă ne apucăm de lucrul pentru Dumnezeu şi întrerupem legătura cu El, simţul responsabilităţii va fi copleşitor de zdrobitor; dar dacă oferim înapoi lui Dumnezeu ceea ce El a pus peste noi, El va lua simţul responsabilităţii prin a ne oferi conştientizarea Lui Însuşi.

Mulţi lucrători au pοrnit cu mare curaj şi cu impulsuri fine, dar fără o părtăşie intimă cu Iisus Hristos, şi nu durează mult până cad. Ei nu ştiu ce să facă cu povara, aceasta produce oboseală, iar oamenii spun „Ce sfârşit amar după un aşa început!”

„Aşează-ţi povara pe Domnul” – tu ai purtat-o întreagă; pune în mod deliberat un capăt pe umerii lui Dumnezeu. „Conducerea va fi pe umărul Lui.” Încredinţează lui Dumnezeu „ce ţi-a dat;” nu o azvârli, ci pune-o peste El şi pe tine însuţi cu ea, iar povara este uşurată de simţul tovărăşiei. Niciodată nu te disocia pe tine însuţi de povară.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading 13 Aprilie – Ce să faci în aceste condiţii at Dinamica Lucidă.

meta

%d blogeri au apreciat asta: