27 martie – Viziunea conform caracterului

V 11, AM § Lasă un comentariu

„Suie-te aici, și-ți voi arăta ce are să se întîmple după aceste lucruri!”Apocalipsa 4:1

O stare de spirit mai înaltă poate apărea numai printr-un obicei înalt al propriului caracter. Dacă în lucrurile exterioare ale vieții tale trăiești la maximul cunoscut de tine, Dumnezeu îți va spune continuu – „Prietene, vino mai sus.” Regula de aur a ispitei este – Mergi mai sus. Când te duci mai sus te confrunți cu alte ispite și caracteristici. Satan folosește strategia ridicării, iar Dumnezeu face același lucru, însă efectul este diferit. Când diavolul te pune pe un loc înalt, el te face să-ți înșurubezi ideea ta despre sfințenie dincolo de ceea ce pot carnea și sângele pot duce sau realiza.[Viața ta]devine o performanță a acrobației spirituale, ești gata de salt, dar nu ai curaj să te miști; dar când Dumnezeu te ridică prin harul Său în locurile cerești, în loc de a găsi un stâlp de care să te prinzi, vei găsi un platou pe care te poți mișca ușor.

Compară această săptămână din istoria ta spirituală cu aceeași săptămână de anul trecut și vezi cum te-a chemat Dumnezeu mai sus. Toți am fost aduși să vedem dintr-un punct mai înalt. Niciodată nu lăsați ca Dumnezeu să vă ofere un punct de adevăr la care nu ajungeți în mod constant. Lucrați-vă aceasta întotdeaună, ținându-vă în lumina acelui adevăr.

Creșterea în har este măsurată nu de faptul că nu te-ai întors, ci prin faptul că ai o viziune în locul unde te afli spiritual; l-ai auzit pe Dumnezeu spunând „Vino mai sus,” nu ție personal, ci viziunii interioare a caracterului tău.

„Să ascund de Avraam ceea ce am să fac?” Dumnezeu trebuie să ascundă de noi ceea ce face până când prin caracterul personal ajungem în locul unde El ne poate descoperi aceasta.

Reclame

Tagged: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading 27 martie – Viziunea conform caracterului at Dinamica Lucidă.

meta

%d blogeri au apreciat asta: